Salutació del cònsolHble. Sr. Cònsol Major

Salutació

Tot en la vida és qüestió de ritme, d’harmonia i d’intensitat. Ho és en les relacions familiars, amb les amistats, en els negocis i en qualsevol moment en qual ens creuem amb altres persones. Un acte tan trivial com anar a buscar el pa pot ser anodí o agradable, en funció dels somriures i les mirades que haurem creuat pel camí, de l’amabilitat de la persona que ens ha atès, de la paciència que haurem tingut mentre esperàvem el nostre torn.

Aquestes reflexions poden ser traslladades a l’àmbit del web de Sant Julià de Lòria i a les xarxes socials que ens serveixen per compartir amb vosaltres els esdeveniments de la nostra parròquia. Els utilitzem per informar-vos però, funcionen d’anada i de tornada. Han de servir i de fet serveixen, per a què ens informeu. De fet, no cal que us ho expliqui perquè sou molts aquells que ens seguiu, ens deixeu comentaris i compartiu el dia a dia lauredià mitjançant aquestes eines. Cada cop que algú llegeix una notícia, la comparteix mitjançant una xarxa social o deixa un comentari, és un somriure que intercanviem. Ja sigui per dir el bo, ja sigui per la crítica, que sempre és benvinguda. És una comunicació i la comunicació és la base de la nostra feina.

Ser el cònsol major del Comú de Sant julià de Lòria és portar una batuta i intentar que la vida diària dels administrats sigui el més semblant a una orquestra ben afinada. Com deia al principi tot en la vida és qüestió de ritme, d’harmonia i d’intensitat. Tot just comencem el 2016 i tots, lauredians i membres del Comú que m’honoro en presidir, tenim per endavant l’obligació i el privilegi de trobar i d’executar la millor de les partitures. La de la feina ben feta.

Des d’aquesta pàgina aniré compartint amb vosaltres algunes de les impressions o reflexions que penso que no només em pertanyen a mi ja que treballo per vosaltres.

En espera de nous intercanvis ja sigui via electrònica o ja sigui pel carrer, rebeu una salutació ben cordial.

Fins aviat!

Cònsol major,
Josep Miquel Vila Bastida