Notícies


Uns 500 alumnes donen el tret de sortida a la 7a edició del Canòlich Music

La 1a jornada del Canòlich Music, destinada als alumnes de secundària, ha començat amb un esmorzar solidari a la plaça de la Germandat. Al voltant de 500 joves provinents dels col·legis Sant Ermengol, Mare Janer, María Moliner i La Salle de la Seu d’Urgell s’han donat cita a la nostra parròquia per prendre part al festival de música cristiana.

El plat fort de la jornada, però, seran els concerts del migdia al Centre Esportiu amb Cesc, Dj Nira i l’eurovisiu, Miki Núñez.

Com a novetat, aquesta 7a edició s'ha organitzat un “Scape town”, una gimcana per tota la parròquia amb l'objectiu de treballar l'autenticitat a partir de les xarxes socials. Una activitat basada en les “Fake news” i amb la intenció d'ajudar als joves a detectar notícies falses i transformar-les en autèntiques, segons Mossèn Pepe Chisvert. El tema de la gimcana ha estat escollit pel Consell de Joves del festival que està format per representants dels diferents sistemes educatius.

La 2a jornada del festival, dissabte 23, estarà adreçada a alumnes de segon cicle de secundària, de batxillerat i també universitaris del país, La Seu d'Urgell i també n’hi prendrà part d'Artesa de Segre, Barcelona i Tremp, entre d’altres. L'activitat principal serà l'eucaristia de les 19.30 hores, que es retransmetrà en directe, i que comptarà amb l’actuació de Vocal Groove.