Notícies


Tret de sortida a un Sant Julià Medieval ple de novetats

 La plaça de la Germandat s’ha omplert de gom a gom per presenciar l’innovador espectacle que combina música, dansa i mapping recollint la trajectòria de l’espectacle original ‘Història i llegenda d’Andorra’, que el grup de dansa va crear i estrenar l’any 1988.

 La multitud que ha estat testimoni de la nova versió d’aniversari de l’espectacle ha estat una constant durant la primera tarda d’activitat al recinte firal, que ha obria portes a les 10 del matí amb una oferta comercial conformada per una cinquantena de parades al llarg del mercat medieval, ubicat a l’avinguda Verge de Canòlich.

 Els punts d’activitat amb els diferents tallers d’art, manualitat i activitats relacionades amb l’Edat Mitjana s’han estrenat amb gran èxit. Al vespre, la inauguració oficial ha comptat amb la presència de les autoritats, encapçalades pel cònsol menor, Julià Call.

 Durant el seu parlament inaugural, Call ha destacat "el paper vertebrador de l'esbart Lauredià a la vila medieval, l'espectacle 'Història i Llegendes d'Andorra' va resultar ser fa 30 anys la llavor del que ha acabat sent Vila Medieval". Afegint que "gaudirem d'uns espectacles especials que han preparat amb motiu del trentè aniversari 'Història i Llegendes d'Andorra', ens regalaran una versió fresca i renovada d'aquests trenta anys de dansa, que ens explica les llegendes i els mites de la nostra cultura local. La fórmula de la representació ve acompanyada de projeccions en tres dimensions a la façana del centre cultural".