Notícies


Tres llistes concorreran a les eleccions generals a la circumscripció parroquial de Sant Julià de Lòria

Casa Comuna ha acollit, aquest migdia, una sessió extraordinària del Consell de Comú per verificar, proclamar i publicar les candidatures per a la circumscripció parroquial presentades per a les eleccions generals que se celebraran el proper 7 d’abril.

La primera llista que s'ha presentat al comú ha estat la de Terceravia Unió Laurediana + Independents liderada per Josep Majoral Obiols i Carine Montaner Raynaud. La resta d'integrants són: Oliver Alis Salguero, Meritxell Baró Cardet i Sonia Carrillo Bardaji. 

La segona llista que s'ha validat ha estat la de Demòcrates + Independents que encapçalen Carles Álvarez Marfany i Victoria Grau Muxellla. Els acompanyen: Julià Tomas Ache, Sofía Cortesao Travesset i Ladislau Baro Sola. 

La darrera llista que ha entrat ha estat la de d'Acord formada per Gerard Alis Eroles i Joan Fernández Barrionuevo. Els suplents són: Virginia Cortesao Travesset, Jessica Rodriguez Diaz i Francesca Anglada Fulla.

A Sant Julià de Lòria, el 7 d’abril estaran convocats a les urnes 4.029 electors.

En el marc d els sessió de Comú, el cònsol major, Josep Miquel Vila ha tingut unes paraules d'agraïment a Josep Roig per feina feta al capdavant de la conselleria de Cultura. Roig va renunciar al càrrec per concórrer com a candidat a les eleccions al Consell General. En aquest sentit, els propers dies se celebrarà una nova sessió de Comú perquè prengui jurament com a nou conseller de Comú, Josep Lluís Donsión, el següent en la llista guanyadora de les eleccions comunals del 2015.