Notícies


S’obren les inscripcions per participar al Casal d’Estiu

El proper 1 de juliol es donarà el tret de sortida a una nova edició del Casal d’Estiu destinat a nens i nenes d’entre 3 i 14 anys. Les famílies que vulguin formalitzar les seves inscripcions ja ho poden fer, preferiblement telemàticament a www.centreesportiusantjulia.ad o bé presencialment al Centre Esportiu.

Degut a la crisi sanitària, aquest estiu s’ha adaptat el format del Casal seguint les indicacions sanitàries. A més, tal com ha destacat la cònsol menor en presentació de les activitats, “s’ha volgut donar cabuda a tots els nens que ho necessitin i per això s’han previst més monitors i s’ha ampliat el nombre de places”. Es passarà de 530 setmanes contractades l’estiu del 2019 amb una mitja de 60 infants per setmana, a 750 aquest estiu. Pel que fa als monitors externs, se’n contractarà 12 al juliol i 12 més a l’agost i setembre.

Com a novetat, s’amplien els espais per facilitar l’acollida i la recollida dels infants. Hi haurà sis punts repartits entre el Centre Esportiu, el Centre cultural i de congressos lauredià i les instal·lacions de l’Escola Andorrana que ha cedit el ministeri d’Educació.

D’acord amb les ràtios que marca el Govern, es crearan grups de convivència: d’un màxim de 10 infants de 3 a 6 anys i de 15 a partir dels 6 anys fins els 14. Per això, hi haurà torns d’inscripció per garantir l’establiment dels nuclis: de 8h a 17h, de 9.30h a 18.30h i de les 11h a les 20h.

Fins al 7 de setembre, els nens i nenes podran gaudir de gimcanes, esports, piscina i es prioritzaran les activitats a l’aire lliure.