Notícies


Restauradors de la parròquia aprenen a preparar còctels a la cuina de l’Escola d’Art

El Departament de Turisme i Comerç del Comú de Sant Julià de Lòria ha organitzat aquest dilluns a la tarda una sessió de preparació de còctels a la cuina de l’Escola d’Art a la qual han assistit restauradors de la parròquia. L’objectiu és ensenyar als responsables dels establiments a preparar aquesta mena de begudes més elaborades i incloure-les a les respectives cartes.

“La idea és que en el període estival, en què la gent seu més a les terrasses, hi hagi la possibilitat d’ampliar l’oferta de begudes i que això aporti als diferents establiments de la parròquia un valor afegit”, explica la cap del departament, Canòlich Ribot. L’empresa de restauració Dylan’s ha estat l’encarregada d’impartir el taller que va consistir en preparar les begudes i a més donar explicacions sobre els ingredients més indicats per a cadascun d’ells.

Per exemple, ara que els gin tònic estan tant de moda, es va comentar quina és la tònica més indicada per a cada ginebra o bé la fruita més adient. Els assistents van preparar cocktails com ara el sex on the beach, la caipirinha, el mojito, el bloody mary i diversos gin tònics. L’experiència va resultar d’allò més positiva i no es descarta que es torni a repetir.