Notícies


Per Tots Sants, Bibliovacances

Com cada any, coincidint amb les vacances escolars de Tots Sants, la Biblioteca Comunal Universitària ha programat un cicle de Bibliovacances destinades a nens i nenes de 3 a 10 anys. Del 29 al 31 d’octubre, es faran dos contacontes i una obra didàctica. En paraules del conseller de cultura, es tracta “d’activitats de petit format que tenen la literatura com a eix central i que tenen molta acceptació entre els petits i les famílies que els acompanyen”.

Dilluns 29, Joan Boher, aproparà als més petits als contes clàssics amb “Contes clàssics dels germans Grimm”. Un recull d'alguns dels contes més representatius dels Germans Grimm: la Caputxeta Vermella, Blancaneus, Els Músics de Bremen i les Set Cabretes.

Dimarts 30, arribarà Olga Cercòs amn els “Contes a dins la capsa”  i dimecres 31, “Traspatràs”, a càrrec de Ruskus Patruskus. És una obra didàctica en què el pallasso transmet missatges de seguretat viària i civisme mitjançant la màgia, la música, les figures de globus i el clown.

L’objectiu és, segons la responsable de la Biblioteca Comunal Universitària, Elisabeth Gil, “fomentar la lectura infantil i juvenil a través d’activitats culturals i lúdiques”.

Les sessions són a les 17h de la tarda i gratuïtes. Cal, però, reserva prèvia.  

L’edició 2017 de les Bibliovacances de Tots Sant va aplegar 129 participants.