Notícies


Obertes les inscripcions per participar a l’intensiu del Laboratori de les Arts

Com cada estiu, el Laboratori de les Arts torna a proposar un intensiu d’una setmana que combinarà activitats formatives en arts plàstiques, dansa, música i teatre. Serà de l’1 al 5 de juliol i està destinat a infants d’entre 6 i 12 anys.

En la presentació davant la premsa, el conseller de Cultura ha volgut destacar que “es tracta d’una proposta específica de Sant Julià de Lòria que complementa la resta d’activitats que s’ofereixen a la parròquia, com poden ser els casals del Centre Esportiu. La idea és oferir propostes variades a les famílies, activitats diferents per als infants, que trenquin amb la rutina del curs escolar”.

Tal com ha subratllat Verònica Pérez de Líquid Dansa, la “temàtica d’aquest any és molt plàstica, ens endinsarem en el món de la pintura a través de diferents quadres. L’hem titulat: Les aventures al museu”.

Com a novetat, s’ha reconduït l’assignatura de música. Segons Oriol Vilella de l’Espai de Música Moderna, “no només treballarem en els efectes sonors, en la banda sonora sinó que ens obrirem al cant. Després de l’èxit del taller musical del mes passat, hi haurà números musicals cantats”.

La idea és que, al llarg de la setmana de durada de l’intensiu, els alumnes tinguin contacte amb les 4 disciplines artístiques. El darrer dia, els alumnes demostraran tot el que han après en un espectacle al qual es conviden les famílies.

L’intensiu es limita a 55 places. Les inscripcions ja estan obertes i s’han de fer al Centre cultural i de congressos lauredià o bé a les 3 escoles.

Es tracta d’una iniciativa que s’organitza des de l’any 2014 i que, per tant, arriba a la 6a edició. Es fa sota la direcció de l’Animal Escola de Teatre, l’escola Líquid Dansa, l’Espai de Música Moderna i l’Escola d’Art de Sant Julià de Lòria.