Notícies


Naturlandia obre 10 Km de pistes i manté les activitats a les cotes 1600 i 2000

L’estació d’esquí de fons de La Rabassa, a la cota 2000 de Naturlandia, obrirà aquest cap de setmana un total de 10 quilòmetres de pistes traçades per a la pràctica de les modalitats clàssic i patinador. En la cota baixa el camp de neu registra gruixos de 10 centímetres mentre que les zones més altes els gruixos s’enfilen fins als 30 centímetres de neu primavera.

L’estació recorda que en aquesta mateixa zona també es podrà passejar amb raquetes de neu o rebre classes d’esquí de fons, sempre sota reserva.

En paral·lel a l’obertura de les pistes d’esquí, es mantenen en funcionament les activitats del tobogan mini tubby i el tobogan tubby, així com el parc d'animals i aula de natura, els tallers infantils i la zona de trineus per a nens a la cota 2000.

Pel que fa a la cota 1600, el Tobotronc, l’Airtrekk i la seva tirolina, el circuit buggy infantil, el tir amb arc i el laberint inflable també es mantenen en funcionament amb la previsió de consolidar, aquest desembre, els bons resultats d’afluència registrats al llarg de tot aquest any.

Les activitats de motos de neu i mini motos romandran tancades per motius de seguretat fins que no arribi una nova nevada que en permeti la pràctica amb les màximes prestacions.

Els diversos restaurants situats a les cotes 1600 i 2000 també romandran oberts.