Notícies


Més de 200 persones ja s'han inscrit en la tercera Travessa Transfronterera entre la Seu i Sant Julià de Lòria

Més de 200 corredors prendran part aquest dissabte 17 d’octubre en la tercera edició de la Travessa Transfronterera. Camí de Retrobament entre La Seu d'Urgell i Sant Julià de Lòria. Les inscripcions telemàtiques s’han tancat  aquest dijous, tot i que divendres i dissabte (el mateix dia de la cursa) també es podran fer, però el preu de la inscripció serà de 20 euros, enlloc de 15 (www.transfronterera.com).

Aquesta cursa de muntanya s'iniciarà a les 8 del matí des de la zona esportiva municipal de la Seu d'Urgell. Un quart d'hora abans, a les 7.45 hores, els participants tindran una reunió informativa al pavelló poliesportiu alturgellenc sobre el recorregut. Un cop finalitzada la travessa, els participants podran disposar gratuïtament de les dutxes del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria situat al centre del poble. A més, l'organització de la Transfronterera proporciona, tant a la sortida com a l’arribada, un servei de transport entre les dues localitats al preu de tres euros.

Els tres primers corredors classificats de la Travessa Transfronterera, tant en categoria masculina com femenina, rebran un trofeu cadascun. La cursa de muntanya que transcorrerà entre la capital alturgellenca i la parròquia laurediana, sortirà de la zona esportiva de la Seu d'Urgell amb arribada sobre el migdia a la Plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria.

La travessa consta de 28,6 quilòmetres de distància i té 2.491 metres de desnivell positiu acumulat, amb una alçada mínima de 687 metres i una màxima de 2.098. El recorregut de la cursa va des de la Seu d'Urgell, passant pels punts d’avituallament situats a Llirt, Estamariu, Bescaran, la Rabassa Naturlandia i Auvinyà, fins arribar al darrer situat a la meta.