Notícies


La XVII Vila Medieval obre les portes amb un extens programa d’activitats i una bona previsió de temps

Aquest divendres 27 i fins el diumenge 29 Sant Julià de Lòria esdevé en Vila Medieval. Aquesta tarda, el cònsol menor en companyia d’un bon grup d’autoritats, ha inaugurat la XVII edició de l’esdeveniment amb més seguiment de públic després de la Festa Major. Durant aquests dies, la parròquia es transforma en un autèntic passatge medieval amb un mercat de més de 50 parades amb productes variats, destacant com a novetat la zona dedicada als Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra.

També s’hi podrà trobar un important gruix d’activitats per gaudir amb tota la família, com espectacles d’animació, música, dansa, gegants i gegantons, entre d’altres. Per als més petits, s’han programat tallers, titelles, jocs gegants i una gimcana. Els nadons, a partir de 0 anys, també hi tindran el seu espai i podran gaudir del Sonàrium, dels contacontes Nascuts per llegir i de l’experiència musical Mama Papaya. Un any més, la Vila Medieval continua tenint el seu inici a l’encreuament de la plaça Calonge–Sant Antoni i recorrerà tota l’avinguda Verge de Canòlich en direcció sud, fins a la plaça Major.

Els espais de jocs i activitats infantils se centralitzaran a la plaça de la Germandat, l’aparcament Reig Patrimonia i la placeta de Casa Comuna.
Els tallers es desenvoluparan a la plaça Major, a l’espai de l’Escola d’Art a la plaça de la Germandat i al Campament Medieval situat a l’aparcament Reig Patrimonia. El pati Casa Coto i la placeta de l’església seran els espais reservats per a espectacles de petit format, contacontes i titelles. La resta d’actuacions es podran gaudir a la plaça de la Germandat o bé al llarg de l’av. Verge de Canòlich de manera itinerant. Tota la programació es pot consultar a www.santjulia.ad