Notícies


La parròquia es prepara per viure una nova diada de Sant Jordi a la plaça Laurèdia carregada d’activitats

La plaça Laurèdia tornarà a ser l’epicentre de la festivitat de Sant Jordi que tindrà lloc el proper dimarts 23 d’abril amb diverses activitats que han estat presentades aquest dimarts al matí pels consellers Josep Lluís Donsión i Meritxell Teruel. Set parades de diferents entitats ja estaran muntades des de les nou del matí per vendre roses i llibres fins a les vuit del vespre. Totes les compres superiors a deu euros seran obsequiades amb un val amb el qual es podrà degustar una cervesa i una tapa als establiments participants a la Ruta de la Tapa que se celebrarà entre els dies 9 i 12 de maig.

A més, la parada de la Biblioteca acollirà entre les 11 i les 13 hores un total de vuit autors que presentaran els seus llibres i els signaran a tots aquells que ho desitgin. Són Albert Ginestà, Antoni Morell, Robert Pastor, Manuel Montobbio, Josep Dallerés, Elisabeth Zorita, Francesc Badia i Joan Ganyet, amb els llibres “Deu minuts”, “Boris I, rei d'Andorra”, “Ossos i cendres”, “Estilites d’Andorra”, “Caminar d’una vida”, “Qué ha muerto quién?”, “Muralles medievals i guerres de setge” i “Pell”, respectivament.

Per als més petits, també hi ha programada una sessió de contacontes a les cinc de la tarda a càrrec de Jordina Biosca a la mateixa plaça, tot i que si fa mal temps es traslladarà al vestíbul del Centre cultural. En paral•lel, es farà un concurs de punts de llibre que valdrà per participar també en el tradicional que ve organitzant la Biblioteca Comunal Universitària. També cal mencionar les sessions de Bibliovacances de Pasqua que ja han començat aquesta setmana. Tot el programa es pot consultar a www.santjulia.ad