Notícies


La II edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió Ecosostenible obre les portes aquest dissabte

Els envelats d’Explòria, situats al centre de la parròquia, acolliran aquest cap de setmana del 2 i 3 de desembre la II edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió Ecosostenible (FIVECO), amb més d’una seixantena de vehicles de primeres marques procedents de quilòmetre zero, gerència, demostració i vehicles de lloguer. Els expositors oferiran als interessats la possibilitat de provar els vehicles i la novetat d’enguany és la presència dels nous cotxes elèctrics fabricats per Tesla

Els concessionaris que oferiran els vehicles, entre els quals hi ha principalment turismes, motocicletes i furgonetes, estan integrats a l’Associació d’Importadors de Vehicles d’Andorra (AIVA). Tots ells estaran ubicats al recinte A amb una capacitat de 1.500 metres quadrats, mentre que al recinte B hi haurà una exposició de més mig centenar de vehicles clàssics de tota mena aportats de l’Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA). En aquest sentit, cal destacar que es faran sortides adreçades al públic pel voltants de la parròquia. També hi haurà un circuit tancat de patinets elèctrics per als més menuts. 

La mostra s’emmarca dins dels objectius del Comú de Sant Julià de Lòria de dinamitzar i desenvolupar econòmicament i socialment la parròquia. Aquesta és la darrera de les fires que s’han celebrat a Explòria durant el mes de novembre amb el patrocini de Vallbanc. Els envelats d’Explòria estan situats al Prat Nou i al Prat Gran.