Notícies


La Gimkama't a 7 bandes torna el 2018

“L’ANY EUROPEU DEL PATRIMONI CULTURAL” és la temàtica d’aquesta vuitena edició de la Gimkna’t a 7 bandes que tindrà lloc el proper dissabte 29 de setembre amb proves a totes les parròquies. Com ja es va iniciar en la darrera edició, es consoliden algunes novetats; la sortida i l’arribada es faran a la plaça del Consell General, el regal a tots els participants d’una motxilla i una cantimplora i altres presents oferts per gentilesa del Ministeri de Cultura, a més de la celebració, acabades les proves, d’un berenar per als participants i les seves famílies.  Els grups participants es dividiran en dues categories: de 12 a 15 anys i de 16 a 20 anys. Les inscripcions s’obren el 20 de setembre i es poden fer a tots els punts d’informació juvenil i al departament de Joventut i Voluntariat de Govern. El preu és de 7 € si no es té el Carnet Jove i de 4 € si ja es té.

Premis:

-El primer premi de la categoria A (12-15 anys) és de quatre invitacions a la sortida de Port Aventura amb l’espai jovent d’Encamp,  quatre invitacions per llençar-se per la tirolina del forn de Canillo i quatre entrades al Centre Esportiu dels Serradells.
-El segons classificats tindran quatre rutes a cavall pel Parc Natural del Comapedrosa per a l’estiu 2019, quatre entrades al Palau de Gel i quatre entrades a Naturlàndia.
-Els tercers classificats seran obsequiats amb vuit entrades al Centre Esportiu dels Serradells i dos vals per a quatre entrades per una de les funcions de pastorets.
-Pel que fa a la categoria B (16-20 anys),
-El primer premi és una estada per a quatre persones a Salou amb entrada a Ferrari Land, quatre entrades a l’espectacle del Cirque du Soleil 2019 i quatre entrades per al Centre Esportiu dels Serradells.
-Els segons classificats tindran un val de 2x1 per al circuit de 5 km de ràfting a Llavorsí, quatre forfaits de dia per la temporada 2018/19  a Ordino – Arcalís i quatre entrades al Centre Esportiu de Sant Julià.
-Pels tercers classificats, hi haurà quatre abonaments per a l’estiu 2019 a la piscina Prat Gran i quatre entrades a Caldea i un partit de hoquei al Palau de Gel.

Aquest any a més, els participants que vinguin amb la millor disfressa, tindran quatre entrades per a l’espectacle del Cirque du soleil de l’estiu 2019 i altres premis per al primer equip inscrit, el primer equip en arribar i completar les proves i per la foto amb més m’agrada a Instagram.

L’objectiu de la Gimkna’t a 7 bandes és ampliar l’oferta de lleure adreçada a la població jove, donar a conèixer els diferents punts d’informació juvenils i centres joves del país, això com promoure la utilització del transport públic, com una forma de responsabilitat social vers el medi ambient i el consum d’energia.

La Gimkna’t està organitzada per Govern i els set Comuns i compta amb la col·laboració i patrocini del Consell General, Bus Exprés, Associació Carnet Jove, Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra, Cooperativa Interurbana, Autocars Hispano Andorrana, A Mida Viatges, i Roc Roi.