Notícies


La cinquena edició de la Gimkna't a 7 bandes es farà el 3 d’octubre i girarà en torn al medi ambient i la sostenibilitat

Amb la temàtica del medi ambient i la sostenibilitat, la 5a edició del Gimkna't a 7 bandes recorrerà, el dissabte 3 d’octubre, totes les parròquies amb vuit proves, una per cada Comú i una més organitzada pel Govern.

El conseller delegat de Joventut i Esports d’Andorra la Vella, Marc Pons ha explicat, durant l’acte de presentació, que  l’objectiu de l’activitat “és promoure la ciutadania activa i afavorir espais d'intercanvi perquè els joves del país es relacionin”. També es pretén ampliar l’oferta de lleure adreçada a la població jove, donar a conèixer els diferents punts d’informació juvenils i centres joves del país, així com promoure la utilització del transport públic, com una forma de responsabilitat social vers el medi ambient i el consum d’energia.

La sortida i l’arribada es faran al Parc Central d’Andorra la Vella. Els grups participants es dividiran en dues categories: de 12 a 15 anys i de 16 a 20 anys. Les inscripcions es poden fer del 16 de setembre al 2 d’octubre a tots els punts d’informació juvenil. El preu és de 7 € o de 4 € si es compta amb el Carnet Jove. Els tres primers classificats de cada categoria tindran premi.

D’altra banda, els participants disposaran d’un número d’atenció telefònica que podran utilitzar en cas d'emergència. L’activitat compta amb el patrocini de l’Associació Carnet Jove Andorra, la Cooperativa Interurbana Andorrana, el Bus Exprés i Autocars Hispano Andorrana.