Notícies


La 23a Sant Silvestre repeteix un recorregut més llarg i torna a destinar part de la recaptació a causes benèfiques

La popular cursa Sant Silvestre, que enguany celebra la 23a edició, arriba el proper dissabte 26 de desembre i per segon any consecutiu presenta un recorregut més llarg de 3.300 metres adreçat als participants de 17 anys en endavant. A més, com és costum en les darreres edicions, part dels guanys es destinaran a causes benèfiques. En concret, a la Marató de TV3, que enguany se centra en la lluita contra la diabetis i l'obesitat i, un cop més a Càritas parroquial.

Pel que fa al traçat, com sempre hi ha tres recorreguts. El mencionat de 3.300 metres, un de 1.000 per a joves d’entre 9 i 16 anys i el baby de 300 metres destinat a nens i nenes de fins a 8 anys. Els participants del recorregut llarg hauran de completar la distància des de la sortida al centre comercial Sant Eloi fins la plaça de la Germandat, passant pel túnel de la Tàpia en sentit Andorra la Vella, per posteriorment passar per davant de la Borda del Jaile i encarar l’avinguda Verge de Canòlich on hi haurà la meta a l’alçada de la plaça de la Germandat.

El preu de les inscripcions és de set euros i es podran formalitzar a la web www.santsilvestresantjuliadeloria.com fins al 25 de desembre o bé al Centre esportiu fins a les 19 hores del dia 24. El recorregut baby donarà el tret de sortida a les 21.45 hores, el júnior a les 10 del vespre i deu minuts més tard, el llarg. La recollida de dorsals es podrà fer el mateix dia de la cursa a partir de les 10 del matí i la participació es limitarà com en els darrers anys als 1.000 inscrits.

Tots els participants que acabin la cursa tindran premi assegurat i a més tots hauran de completar el recorregut abillats amb el barret del Pare Noel. A més, les tres millors disfresses individuals i de comparsa (entre 5 i 10 membres) optaran a una panera. Com a novetat, a la finalització del repartiment de premis se sortejarà una motocicleta.