Notícies


L'obra “Aniversari” de l'ENA es representarà a Madrid

Els teatres Luchana de Madrid acolliran els propers 20 i 21 de juliol la representació en català d’“Aniversari”. El muntatge, amb produccio? executiva i distribucio? de L'Animal Escola de Teatre  es va estrenar el 12 d'octubre de 2017 a la 51a Temporada de Teatre. Compta amb un ampli equip de professionals del país i de fora, tant actors, com tècnics i artistes de diferents àmbits visuals: Josep Sobrevals, Silvia Forns, Oriol Guillem, Pere Tomàs, Irina Robles i Mònica García . 

En els seus gairebé tres anys d'existència, els Teatros Luchana sempre han apostat per l'impuls de les arts escèniques, col·laborant en la creacié de nous projectes teatrals, posant en marxa laboratoris de recerca i desenvolupant línies de coproducció. Aquest estiu volen fer un pas més mitjançant la creació d’aquest certamen.

Al concurs, s’hi poden presentar propostes escèniques de totes les comunitats autònomes de la geografia espanyola, amb independència de si s'han estrenat o no, sempre que no hagin realitzat més de deu representacions.
La proposta guanyadora serè programada als mateixos Teatres Luchana la tardor de 2018. La primera setmana d'agost es farè puúblic el guanyador.