Notícies


L’Esbart Laurèdia actuarà aquest dissabte amb benefici de la Marató de TV3

L’Esbart Laurèdia de Sant Julià de Lòria ha presentat el nou espectacle, ‘Humor i dansa’, que interpretaran aquest dissabte a les 22 hores a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Una actuació, que com ja ve sent habitual en aquestes alçades d’any, destina íntegrament els beneficis a la Marató de TV3, que enguany va dedicada a les malalties infeccioses. El preu de l’entrada és de 2 euros.

L’espectacle ‘Humor i dansa’ estarà format per 12 balls i tindrà una durada d’una hora i mitja. Una actuació, que segons ha indicat una membre de l’Esbart Laurèdia, Anna Margot, vol fer reflexionar a l’espectador sobre l’estat actual de la dansa tradicional. Un espectacle desenfadat, molt amè i rialler però com a fil conductor l’humor. Segons ha indicat Margot,  “volem trencar prejudicis al voltant de la dansa folklòrica”.

En aquesta ocasió, hi participaren membres del cos de dansa, cos de dansa jove, bastoners i veterans.

El conseller de Cultura, Josep Roig, ha defensat a la roda de premsa que l’Esbart Laurèdia té una trajectòria important en el món del folklore i per aquest motiu es poden permetre el plaer de jutjar el món dels esbarts.

Aquest espectacle s’havia d’estrenar el mes d’abril però va quedar suspès per la pèrdua de Joan Massó, pare de tres dansaires. I per això, l’Esbart Laurèdia li vol dedicar l’actuació.