Notícies


L’envelat del Prat Nou acollirà un sopar solidari amb productes del país i la meitat de la recaptació anirà a Càritas parroquial

L’envelat del Prat Nou acollirà el proper dijous 22 de novembre la primera edició del Maridatge Solidari amb vins i productes del país i destinarà la meitat de la recaptació a Càritas parroquial. L’acció consistirà en un sopar amb un menú degustació preparat per xefs del país i a més hi haurà tastos de formatges, embotits, ratassia i postres locals. El preu és de 50 euros i cal remarcar que les entrades només es poden adquirir a l’oficina de Turisme de la plaça Laurèdia amb el dilluns 19 de novembre com a data límit.

La consellera de Turisme, Meritxell Teruel ha explicat en la roda de premsa de presentació que “es tracta, d’una banda de promocionar i donar a conèixer els cellers de la parròquia i la gastronomia nacional, i d’una altra fer una acció solidària amb una entitat com Càritas Sant Julià de Lòria que és una de les més actives de la parròquia”.

Els xefs i especialistes que prendran en la iniciativa són Claudia Cornella, Lucia Abreu, Roger Biosca, Carles Flinch, Sergi Vallés, Marc Noguera, Josep Maria Troguet, Jordi Planes i Roger Troguet. “Com a cuiners estem molt contents de col•laborar en una causa així i quan ens ajuntem sempre surten coses bones”, ha explicat Cornella.

De la seva banda, el representant dels cellers, Carles Verdaguer ha explicat que hi haurà dos enòlegs que donaran a conèixer als assistents la fitxa tècnica i les característiques de cada vi. Mentre que el representant de Càritas, Miquel Módico ha assenyalat que “estem molt contents i agraïts que el Comú i tots els que intervindran en aquest esdeveniment hagin decidit destinar-nos la meitat de la recaptació”.