Notícies


Joventut posa en marxa una revista digital de tall humorístic

L’Àrea de Joventut del Comú de Sant Julià de Lòria ha posat en marxa la revista digital The tremending topic, que des d’avui es pot consultar a l’adreça www.thetremendingtopic.com. L’objectiu de la publicació és ser un mitjà d’expressió de les idees de la població d’entre 14 i 35 anys, un estímul a la creació i un aparador que ha de portar les seves inquietuds a la societat.

També ha de ser un focus on sorgeixen projectes i idees al voltant de qualsevol temàtica o àmbit, i que mostri el talent i el seu esperit emprenedor. Ha de ser un mitjà que doni sortida a les seves iniciatives, i que canalitzi, al mateix temps, tota la informació que circula i es difon per diversos canals (youtube facebook, correu electrònic, tumblr, twitter....). També es recullen, en un to distès i amè, totes les informacions d’interès en els diversos àmbits (educatiu, laboral...) a més de fer difusió de l’activitat del departament de Joventut.

Amb la revista digital, el Comú completa l’oferta informativa juvenil que es va iniciar el 18 de març del 2013 amb la posada en marxa del bloc www.laurediajove.blogspot.com. En els seus dos anys de funcionament, ha superat les 65.000 visites.