Notícies


Ireneu Esteve guanya la prova júnior del Gran Prix Internacional Sportful i es cola entre els deu primers en la categoria absoluta

El corredor de l’Esquí Club La Rabassa-Naturlandia, Ireneu Esteve ha guanyat aquest cap de setmana la prova júnior de roll esquí del Gran Prix Internacional Sportful disputat a la localitat italiana de Feltre. Esteve es va fer amb la victòria amb un temps estratosfèric i traient més de tres minuts d’avantatge sobre el segon classificat. El que el tècnic del club, Joan Erola qualifica de “tota una barbaritat”. En la prova absoluta de categoria sènior, on hi havia molts corredors de Copa del Món, l’Ireneu va quedar en la novena posició.

Un fet del tot insòlit perquè no és habitual que un júnior se situï entre els 10 primers en una prova de tant nivell. És tant destacable aquesta classificació que fins i tot en el lliurament de premis, l’speaker va fer-ne al·lusió al fet que es tractava d’un corredor de categoria júnior en una prova que va aplegar 90 participants. “Hem fet un altre pas endavant pel que fa al nostre objectiu principal que és el rendiment”, ha explicat Joan Erola.

Pel que fa a la Carola Vila, va ser cinquena en la seva categoria entre 23 corredores, el demostra que està progressant molt, si es té en compte que encara estem en pretemporada i és una esquiadora de primer any. Joan Erola fa un balanç molt positiu en general i afirma que “faltarà veure si podem extrapolar aquest rendiment a la neu que és lo important”.