Notícies


Inaugurada la Ruta de la Tapa 2019

A les 5 de la tarda i acompanyada de les autoritats parroquials i de Mossèn Pepe Chisvert, Meritxell Teruel, consellera de Turisme i Comerç ha inaugurat la Ruta de la Tapa 2019.

Els 13 establiments de restauració participants havien preparat per l’acte d’inauguració algunes mostres de les tapes que serviran des de dijous dia 9 fins diumenge dia 12 de maig. Mentre la consellera pronunciava el seu discurs d’inauguració, els membres del jurat, format per 4 cuiners de prestigi, avaluaven a porta tancada les propostes. Els restauradors competeixen per 4 premis que van dels 500 als 300 euros.

La consellera de Turisme i Comerç, Meritxell Teruel ha recordat durant el seu discurs la gran resposta de públic en l’edició de l’any passat, la primera que se celebrava durant el mes de maig. Les edicions anteriors tenien lloc durant el Carnaval però tot i tenir molt bona resposta del públic, es va convenir que la primavera convida més a sortir i degustar tapes.

El funcionament de la ruta es manté com en cada edició. Els establiments acrediten en el passaport de la ruta que el portador ha consumit la tapa. Al final, els passaports que s’hagin completat en els 13 establiments rebran un obsequi i la totalitat d’ells entraran per un sorteig amb una gran quantitat de premis.

D’altra banda, la consellera també ha recordat que la Ruta de la Tapa conviu amb altres activitats que es proposen al llarg dels propers dies: espectacles de màgia que visitaran els establiments de la ruta, una vela amb un espai lounge i música, activitats per als més petits, òpera amb la representació de La fille du régiment de Gaetano Donizetti i la Fira del Vehicle d’Ocasió que s’inaugurarà dissabte 11 a les 11 del matí, a l’aparcament del Camp Gran. Podeu trobar el programa en aquesta mateixa web.

Sant Julià de Lòria té per endavant uns dies plens d'activitats per a tota la família.