Notícies


Fontaneda acull aquest diumenge la tercera prova de la Copa TT Xtrem que decidirà els campions

El quart de Fontaneda acull aquest proper diumenge 20 de setembre a partir de les 10 hores del matí la tercera cita del calendari de la Copa TT Xtrem 2015, en la qual es decidiran els guanyadors, tant de la categoria Proto com la de Preparats. L’organització de la prova, l’Automòbil Club d’Andorra, ha programat un final de campionat amb importants canvis respecte a l’horari i recorregut.

Així, serà una jornada doble en què pel matí es disputaran les 7 primeres zones del traçat, i a partir de les 15 hores es reprendrà la competició per completar una segona secció de característiques semblants a l’anterior, és a dir, 7 zones amb un temps màxim de 30 minuts per superar cadascuna i 4 hores de temps màxim per finalitzar-les en la seva totalitat.

Com és habitual, els organitzadors han limitat a 20 el total de vehicles en la llista d’inscrits. Els interessats poden cursar les seves sol·licitud fins a les 19 hores d’aquest divendres 18. “El recorregut té obstacles que en aparença són complicats però amb una bona estratègia tots es poden superar”, ha explicat el director de la prova David Choy, que ha afegit que “per això el treball del copilot serà en alguns casos decisiu igual que la bona utilització dels accessoris que estan autoritzats a les zones”.

Amb tota seguretat, l’equip a batre en la categoria Proto serà el format per Ramón Pujol i Albert Cabanes. Els tàndem Raventós-Cuevas, Guardiola-Solà, Betriu-Baiona, ... entre d’altres, posaran tot de la seva part perquè els líders de la categoria no acabin la Copa TT 2015 comptabilitzant totes les seves actuacions per triomfs. Més igualtat es preveu en la categoria de Preparats en la que en les dues cites anteriors els germans Choy han estat els guanyadors, David a La Massana i Joan a Arinsal, tot i que pilots com Sergi Simó o Facundo Redondo encara no han dit l’última paraula. En finalitzar la competició es durà a terme el lliurament de trofeus, tant de l’última prova del calendari com de la Copa TT Xtrem 2015.

Tota la informació es pot consultar a www.aca.ad