Notícies


Festa del Nòrdic

El proper cap de setmana, el camp de neu de La Rabassa acollirà la primera edició de la Festa del Nòrdic. En 2 dies, s’ha volgut englobar la Marxa Andorra Fons que arriba a la 28a edició, el 3r Skicross de La Rabassa i, com a novetat, la 1a Biatló de La Rabassa. Una proposta de cap de setmana per gaudir de l’esport amb l’esquí de fons com a eix central, de la neu i de la natura amb la família.

Els detalls de la festa els han donat, en roda de premsa, el conseller d’Esports, Pere Pràxedes, i Gaspar Pellicer del Nòrdic Esquí Club La Rabassa-Naturlandia.

Dissabte dia 17 al matí es farà el Skicross i, a la tarda, la Biatló. Hi podran participar els nens de categories infantil i júnior. A partir de les 17h, la plaça de la Germandat acollirà la inauguració de la festa que també comptarà amb una actuació de l’Esbart Laurèdia i de la batucada “Toca-te’ls”. Seguidament, s’entregaran els premis i es convidarà als assistents a coca, xocolata i vi calent.

Diumenge 18 al matí es farà la 28a Marxa Andorra Fons que anirà acompanyada d’una raquetada popular. Estarà oberta a totes les categories i hi haurà un premi especial per a les inscripcions en la modalitat “familiar”. Els premis es lliuraran a la plaça de la Germandat i la jornada es clourà amb una arrossada.

Tal com ha destacat el conseller d’Esports, “amb aquesta iniciativa, complim també un altre dels objectius del Comú: acostar Naturlandia i les seves dues cotes al poble, a la cota 900. Una de les millors fórmules de donar vida a la nostra parròquia, als seus ciutadans i als sectors del comerç i de la restauració és proposant activitats familiars de qualitat com aquesta”.

Alhora, iniciatives com la Festa del Nòrdic permeten potenciar la Secció d’Acció Esportiva d’Esports d’Hivern que gira entorn de l’esquí de fons i del Nòrdic Esquí Club La Rabassa-Naturlandia (NEC). En aquest sentit, Pere Pràxedes ha explicat que gran part dels esforços del Comú estan destinats al desenvolupament de la base que actualment compta amb un planter d’una 50a d’esquiadors.

La previsió d’assistència a totes les activitats de la Festa del Nòrdic és, segons Gaspar Pellicer, “d’unes 350 persones al llarg de tot el cap de setmana”.

Més informació i inscripcions: www.nec.naturlandia.ad