Notícies


Estrena de la 4a Temporada d’Òpera amb “Hansel i Gretel”

El 9 de febrer arrencarà la 4a Temporada d’Òpera a la nostra parròquia amb l’estrena de l’obra Hansel i Gretel d’Engelbert Humperdinck. Serà amb dues funcions: el dia 9 a les 20.30h i el 10 a les 18h.  

Sota la direcció de Jonaina Salvador, el repartiment comptarà amb Maria Casado en el paper de Gretel, Anna Tobella en el de Hansel Ximena Agurto en el de bruixa i ninfa, Caroline de Mahieu en el de mare i Nin d’Arenes i Stéphane de Mahieu en el de pare.

A banda de la intervenció de l’Esbart Laurèdia, Hansel i Gretel serà l’estrena del Cor Infantil i Jove de l’Òpera d’Andorra en col·laboració amb els alumnes de l’Institut María Moliner els Petits Cantaires Lauredians, alumnes de l’IAEM i de l’Escola de Música de Puigcerdà. Elena Pérez, d’Andorra Lírica, ha explicat que “per primera vegada, hi haurà una 50a de nens dalt de l’escenari”.

En la presentació davant dels mitjans de comunicació, el conseller de Cultura ha destacat que “és un pas més en el model de fer intervenir professionals del país en espectacles que produïm”.

En aquest sentit els directors d’escena seran Irina Robles i Juanma Casero. Tots dos han subratllat que encaren “el projecte amb molta il·lusió i ganes de fer créixer una producció andorrana. És tot un repte ja que mai hem estat en contacte amb una direcció d’òpera.”

Josep Roig també ha avançat que s’està treballant amb el comú de La Massana per impulsar conjuntament la 5a Temporada d’Òpera. La idea és que les obres de gran format es representin a Sant Julià de Lòria i les de petit format a La Massana. L’objectiu és que esdevingui un projecte de caràcter nacional.

Les entrades de Hansel i Gretel ja es poden comprar a www.santjulia.ad/entrades .