Notícies


Es reprenen els vespres d’estiu amb les llegendes, música i visites nocturnes al Museu del Tabac

 Durant el mes de juliol els vespres d’estiu a Sant Julià de Lòria van ser molt animats amb les sessions de cinema a la fresca, el microteatre i l’esport, i el divendres passat es va reprendre la 16a edició dels vespres d’estiu amb les llegendes misterioses sota la llum de la lluna.  

Durant el mes d’agost, tots els divendres es podrà gaudir de les llegendes a càrrec de l’actriu i titellaire Assumpta Mercader acompanyada pel duo Els Pardals, que tocaran temes d’Andorra i dels Pirineus en general amb l’acordió diatònic i la guitarra espanyola. La passejada acabarà amb la degustació de Ratassia de la Carmeta i uns tallets de coca. La primera representació va tenir lloc el passat 4 d’agost amb una assistència de 38 persones. Demà, tindrà lloc la segona visita itinerant de les quatre previstes.

A més, avui dijous 10 d’agost es realitzarà una visita nocturna amb sistema multimèdia al Museu del Tabac i, tot seguit, serà el torn del concert ‘La música de l’avantguarda’, a càrrec del quartet de corda Ensemble Ad Libitum. A l’últim, el dijous 17 d’agost es repetirà la sortida nocturna al museu i a continuació Araon Ribas i Josafat Larios oferiran un concert d’orgue i percussió.