Notícies


Encara hi ha temps per inscriure’s a la cinquena edició de la Gimkna't que té lloc aquest dissabte 3 d’octubre

La 5a edició del Gimkna't a 7 bandes arriba aquest dissabte 3 d’octubre i encara hi ha temps fins a les 19 hores del divendres per formar un equip i inscriure’s per participar. Les diferents àrees de Joventut dels set comuns són els punts on es poden formalitzar les inscripcions al preu de 7 euros o bé de 4 si es compta amb el Carnet Jove.

La gimcana, en la qual ja hi ha més d’una vintena d’equips inscrits, transcorrerà per totes les parròquies amb vuit proves, una organitzada per cada Comú i una més pel Govern. El conseller delegat de Joventut i Esports d’Andorra la Vella, Marc Pons va explicar durant l’acte de presentació, que  l’objectiu de l’activitat “és promoure la ciutadania activa i afavorir espais d'intercanvi perquè els joves del país es relacionin”.

També es pretén ampliar l’oferta de lleure adreçada a la població jove, donar a conèixer els diferents punts d’informació juvenils i centres joves del país, així com promoure la utilització del transport públic, com una forma de responsabilitat social vers el medi ambient i el consum d’energia. La sortida i l’arribada es faran al Parc Central d’Andorra la Vella. Els grups participants es dividiran en dues categories: de 12 a 15 anys i de 16 a 20 anys.

Els tres primers classificats de cada categoria tindran premi. D’altra banda, els participants disposaran d’un número d’atenció telefònica que podran utilitzar en cas d'emergència. L’activitat compta amb el patrocini de l’Associació Carnet Jove Andorra, la Cooperativa Interurbana Andorrana, el Bus Exprés i Autocars Hispano Andorrana.

Informa't de tot entrant a www.santjulia.ad