Notícies


Els Vespres d’Estiu tornen a apostar pels quarts i pels espectacles de petit format

Després de la bona acollida que van tenir l’any passat, els Vespres d’Estiu tornen a apostar enguany pels quarts com a escenari dels espectacles de petit format que hi ha programats, tot i que el cinema i els esports tindran lloc als llocs habituals de la plaça Major i la plaça de la Germandat respectivament. Així, els dilluns, dimarts i dijous de les tres primeres setmanes del mes de juliol els que ho desitgin tindran una cita a les deu de la nit, ja sigui al mig del poble o bé als quarts de Fontaneda i Bixessarri.

Una altra de les línies que segueix la programació dels Vespres dels darrers anys és l’aposta pels actors i músics del país. Una iniciativa que sota el títol de Racons lidera la laurediana Cristina Pericas. El conseller de Cultura, Josep Lluís Donsión ha explicat que “hem tornat a repetir l’oferta d’espectacles als quarts per descentralitzar i oferir nous espais i entorns diferents”.

I bona mostra d’aquesta afirmació és que la roda de premsa de presentació de la programació s’ha fet a l’església de Sant Esteve de Bixessarri. D’altra banda, per facilitar el transport quan els espectacles tinguin lloc fora del centre de la parròquia, el Comú posa a disposició dels espectadors un bus que partirà des de Casa Comuna.

Igual que en d’altres edicions, el Comú també té l’objectiu de vincular els espectacles i les activitats amb el sector de la restauració, per la qual cosa les nits de programació s’oferiran menús a preus especials. Els Vespres d’Estiu començaran el proper dilluns 1 de juliol amb la projecció d’un documental a la plaça Major i cal remarcar que per totes les actuacions cal fer reserva prèvia a la consergeria del Centre cultural o bé al telèfon 744-044. Tota la informació es pot consultar a www.santjulia.ad