Notícies


Els set comuns organitzen la Festa del Fitness que tindrà lloc aquest dissabte a la sala del Prat del Roure

El proper dissabte 14 de novembre la sala del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany acollirà la Festa del Fitness, una iniciativa que compta amb la col·laboració i organització conjunta dels departaments d’Esports de tots els comuns del país.

I és que l’objectiu comú és promocionar i fomentar l’esport, així com organitzar una trobada social on les persones que hi participin puguin gaudir d’una jornada de diversió i esforç. Les classes començaran a les 10 fins a les 13.30 i hi hauran dues activitats simultànies a les 10 hores: el cicling i body balance i cicling i xerrada de nutrició a càrrec del col·legi de nutricionistes  d'Andorra i de les 12 a 13.30h. cicling XXL i Sumba.

Totes les classes aniran a càrrec de monitors especialistes en cada matèria dels diferents centres esportius comunals. Les persones interessades en gaudir d’aquesta jornada esportiva només hauran de venir a la sala del Prat del Roure. L’accés és lliure i gratuït per a tothom siguin o no siguin membres d’un centre esportiu comunal. En el cas de les classes de cicling no hi haurà reserva de bicis i serà per ordre d’arribada.

Per a tots els participants hi haurà un petit obsequi i també tindran la possibilitat d’optar a un sorteig de productes oferts pels col·laboradors de l’esdeveniment: farmàcies Galeno, Jorma i Viladomat. La Festa del Fitness és un exemple més de la política de col·laboració en matèria esportiva dels set comuns.