Notícies


Els premis Arts Andorra tornen al Centre cultural i de congressos lauredià

La 24a edició del Cartell de Premis Art Andorra, impulsada pel Cercle de les Arts i de les Lletres, ja té guanyadors. Es van conèixer ahir al vespre en una cerimònia de lliurament que va tenir lloc, per 5è any consecutiu, al Centre cultural i de congressos lauredià i a la qual van prendre part diferents consellers.

Aquesta edició han entrat 75 obres a concurs. El guanyador del premi de pintura ha estat Josep Plaja amb l'obra, “Tamariu Costa Brava” que representa un racó de la costa catalana, en una interpretació de com veu l'autor el paisatge.

En la modalitat d'escultura, s'ha consedit un accèsit a Evelí Adam, amb l'obra, “Dualitat pedra” inspirada en les persones que tenen dues cares.

Els premis de fotografia han estat per a Antonio Pérez amb la col·lecció “Reciclando otra vez vuestro consumo” i per Antonio Atanasio i la col·lecció 'Infancia feliz'.

El premi de dibuix se l’ha emportat Ernest Descals Pujol amb l'obra, “Interior de cafeteria” i Jesús Campos amb “Mirada d'Orient”.

Pel que fa al disseny gràfic, s’ha concedit el premi en la modalitat de publicitat a “Le petit Bonnet” de Klapp, en la categoria de publicació periòdica a “L'Art de viure a Andorra” de Núria Publicitat i en la modalitat de llibres a “Retrats de músics d'Andorra”, també de Núria Publicitat.

Durant la cerimònia d’entrega, Josep Burgués va destacar la implicació del Comú de Sant Julià de Lòria amb l’art i la cultura i es va felicitar per l’estreta col·laboració que té amb el Cercle de les Arts i de les Lletres des de fa 5 anys. Per la seva banda, el conseller de Cultura va agrair a l’entitat que optés novament pel Centre cultural per celebrar l’entrega dels Premis Arts Andorra i per acollir l’exposició de les obres.

Les peces seleccionades de totes les categories estaran exposades al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos Lauredià fins al 31 d'octubre.