Notícies


Els Pastorets 2015/2016 incrementen en un 18% els espectadors respecte la temporada passada

La 22a edició dels Pastorets de Sant Julià de Lòria finalitza amb un 18% més d’assistència respecte a l’any passat. Les quatre funcions d’aquestes festes, els dies 26 i 27 de gener i 3 i els dies 6 de febrer, han pogut gaudir de l’espectacle unes 1.300 persones. La recaptació íntegra del dia de Reis, 2210 euros, es destinarà a La Marató de TV3.

Una xifra que se sumarà a les recaptades durant les activitats realitzades a la parròquia el dia de La Marató i de les inscripcions de la Cursa Sant Silvestre. En aquesta edició, la direcció artística dels Pastorets, integrada per Joan Hernàndez i Alfons Casal, ha apostat per un espectacle especialment pensat pel públic familiar, on els personatges tenien un perfil més còmic i caricaturitzat.

Els àngels eren unes fades bondadoses que vetllaven pels protagonistes de l’obra i l’infern adoptava un clar caràcter clown on tot els sortia malament per més que ho intentaven. També s’ha recuperat algunes de les escenes més tradicionals de la versió original de Josep Maria Folch i Torres que aquest any arriba al centenari. En aquesta edició, hi han pres part de manera altruista al voltant de 150 persones.

Un equip humà que, any rere any, vetlla per mantenir el llistó de la qualitat de l’espectacle: una combinació d’actors experimentats amb altres de més joves i noves incorporacions, així com els equips de vestuari, escenografia, maquinistes, producció, etc. En definitiva, la vint-i-dosena edició ha estat tot un èxit atraient un nombrós públic i rebent una crítica molt positiva.

El Comú de Sant Julià de Lòria està molt satisfet amb els resultats obtinguts i encoratja a tots els actors i col·laboradors a participar-hi en properes edicions per tal que segueixi essent una tradició. De fet, tot l’equip humà que han fet possible Els Pastorets 2015/2016 van fer-se una foto de família en una imatge de la Montserrat Altimiras.