Notícies


Els corredors de l’Esquí Club La Rabassa-Naturlandia fan una estada a Formiguères

Els corredors de l’Esquí Club La Rabassa-Naturlandia, han fet aquest cap de setmana una concentració a l’estació d’esquí de Formiguères on han alternat l’esquí de fons amb el biatló. El dissabte van treballar amb Laura Soulié, Guillem Cairat i Cerni cairat alternant entrenaments de tir a les instal·lacions de Font Romeu i roller esquí a la pista tancada i específica que hi ha a aquesta estació francesa.

També es van coordinar diferents grups de treball per poder organitzar l’entrenament de tir, amb un total de 12 corredors, entre els quals estaven l’Ireneu Esteve i la Carola Vila. Aquests dos darrers es van centrar en fer treballs específics en la pista de roll esquí, que és una pista especial per a l’entrenament de esquí de fons amb desnivells semblats a una pista hivernal de fons de competició.

Això propicia poder començar a treballar ritmes de carrera en zones semblants a les pistes de neu. De fet, tots dos esquiadors faran servir aquesta pista un cop per setmana per fer treballs específics fins al novembre. El diumenge, tot l’equip va fer una llarga sortida en BTT per la zona del municipi francès de Matamala.