Notícies


El Museu del Tabac organitza una venda de fotografies solidària per recaptar fons en favor del Nepal

Amb la voluntat d’ajudar els nens i nenes del Kailash Home que van perdre les seves cases i/o les seves famílies en el terratrèmol del Nepal de fa 5 mesos, el Museu del Tabac organitza una venda de fotografies benèfica, els guanys de la qual aniran destinats íntegrament a la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia.

La Societat National Geographic ha accedit a oferir 22 de les 150 fotografies de l’exposició “National Geographic, 125 anys” que actualment es pot visitar al Museu del Tabac, de les quals en són propietaris. També es posaran a la venda les 14 portades de la revista National Geographic que es poden veure a la recepció del Museu del Tabac. Les persones interessades en adquirir qualsevol d’aquestes imatges han d’adreçar-se al Museu per tal de fer efectiva la seva donació i reservar la fotografia escollida.

Un cop finalitzada l’exposició, el 23 d’octubre, el Museu del Tabac lliurarà les fotografies adquirides. El preu de les fotografies correspon segons la seva mida: les petites tindran un preu a partir de 10 €; les mitjanes 15 € i les grans 20 €. Les portades gegants tindran un preu inicial de 50 €.

Així i tot, els col·laboradors són lliures de fer aportacions tan generoses com creguin oportú. La llista de les fotografies es podrà consultar a la web del Museu del Tabac www.museudeltabac.com

(http://www.museudeltabac.com/wp-content/uploads/2015/09/Llista-venda-fotos-MHF1.pdf)

 

La totalitat dels fons recaptats es lliurarà a la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia www.mount4him.org