Notícies


El Consell d'Infants per al curs 2014/15 ja està constituït

Quan sonaven tres quarts de quatre en el rellotge de Casa Comuna, la cònsol major obria la sessió constitutiva del Consell d’Infants per al curs 2014/2015. Els consellers que repetien en el càrrec- el consell es renova parcialment cada curs- esperaven amb paciència l’arribada dels companys de classe. A poc a poc s’havia anat omplint la sala de plens del Comú amb els alumnes dels tres sistemes educatius presents a la parròquia, que uns dies enrere havien votat els seus representants en el consell.

La cònsol major, Montserrat Gil, ha felicitat els nous membres electes que un rere l’altre, han pres lloc en els escons del Consell del Comú, cedits per a l’ocasió pels “consellers adults”. Alguns d’ells estaven presents en aquesta ocasió per donar suport als nous representants dels escolars lauredians.

En el seu discurs, la cònsol major els ha descrit algunes de les experiències que els esperen en el decurs de les seves funcions: escoltar per conèixer les necessitats dels lauredians, aprendre a debatre, fer propostes i altres activitats que els ajudaran a créixer com a ciutadans preocupats pel bé comú.
Per ajudar-los en aquestes tasques, els nous consellers compten amb el bloc del Consell d’Infants consellinfants.blogspot.com. En ell podran recollir opinions i compartir opinions, amb l’ajuda dels seus mestres.
A les preguntes formulades pels mitjans de comunicació presents, alguns del consellers han demostrat tenir unes idees clares sobre allò que necessita Sant Julià de Lòria, ja sigui en l’àmbit de les activitats lúdiques o en la regulació de la circulació de vehicles.

La cònsol major ha recordat que com en anys anteriors, el Comú està a disposició del Consell d’infants per mantenir les reunions necessàries i aportar solucions a les demandes.