Notícies


El Comú adopta diferents mesures per garantir els serveis

En el marc d’una Junta de Govern extraordinària, presidida pels cònsols major i menor, i a la qual han assistit tots els consellers de la majoria, així com el conseller Cerni Cairat en representació dels de la minoria, s’han acordat diferents mesures de contenció de la transmissió del COVID-19 amb l'objectiu d'evitar la propagació de la malaltia i de protegir els col·lectius més vulnerables.

L’horari de l’administració passarà a ser de les 8h a les 15h. Per tant, el servei de Tràmits estarà operatiu en aquesta franja horària. Tot i això, s’apel·la a la responsabilitat de la ciutadania i es demana que només se’n faci ús en casos urgents. En aquests casos, es garantirà una separació física entre els treballadors i els ciutadans.

Pel que fa als treballadors públics, el Comú garantirà la flexibilitat horària per a tots els que tinguin infants o persones grans al seu càrrec i facilitarà el teletreball.  

Així mateix, el personal pot ser requerit per situacions d’emergència per realitzar tasques i activitats diferents de les habituals del seu lloc de treball.

Seguint les recomanacions del Govern, continuen suspesos els següents serveis: la Llar de Lòria, l’Escola Bressol l'Espill, el Centre cultural i de congressos lauredià, el Centre Esportiu i l’Oficina de Turisme de la Plaça Laurèdia.