Notícies


El Comú adopta diferents mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19

D'ençà de l'inici de l'emergència sanitària, el Comú ha adoptat diferents mesures per evitar la propagació de la COVID-19 i protegir els col·lectius més vulnerables:

- Aturada de l’activitat a l’administració, s’acorden serveis mínims. La majoria de departaments passen a teletreball i els que estaran operatius es redueixen a una única persona o es faran torns per treballar alternament.

- Canvi de l’horari de l’administració: de les 8h a les 14h i es restringeix a tràmits urgents. Es garanteix una separació física entre els treballadors i els ciutadans.

- Es clausuren i es precinten els parcs infantils, berenadors,  barbacoes, així com espais públics i mobiliari urbà per afavorir el distanciament social i combatre actituds incíviques.

- Desinfecció diària de carrers i mobiliari urbà.

- Totes les zones blaves de la parròquia resten exemptes de pagament. El Servei de Circulació atura els controls d’estacionament mentre s’allargui la situació d’emergència sanitària.

- Crida dels set comuns a la ciutadania perquè s’adoptin de manera rigorosa un seguit de mesures relatives a les deixalles i les escombraries incloent la prohibició de dipositar voluminosos a la via pública.

-  Els professors d’infantil de l’Escola d’Art ofereixen continguts a través de les xarxes socials adreçats a famílies confinades amb nens (@escoladartsantjuliadeloria). L’objectiu és donar idees d’activitats plàstiques o receptes fàcils que es puguin fer a casa amb materials o productes quotidians.

- Alguns dels professors d’activitats de la Llar de Lòria estan preparant continguts audiovisuals per a la gent gran (ioga, dansa...) que s’emetran pel Canal Lòria.