Notícies


El centre de tecnificació per a atletes d’alt nivell de La Rabassa ja és una realitat

La cota 2.000 de Naturlandia acull, des d’avui, un centre de tecnificació per a atletes d’alt nivell. El cònsol major, Josep Miquel Vila, ha presidit la inauguració a la qual han assistit nombroses persones vinculades al món de l’esquí andorrà. I és que aquest projecte és fruit de la col·laboració entre el Comú, la Federació Andorrana d’Esquí, el Comitè Olímpic Andorrà i Andbank.

El centre de tecnificació afavorirà la preparació d’esportistes en alçada, sobretot els d’esquí de fons. Tot i que estarà obert a totes les federacions i a atletes de fora del país, els primers beneficiats seran els esquiadors Irineu Esteve i Carola Vila. Tots dos s’han mostrat molt il·lusionats amb les noves instal·lacions que els permetran entrenar-se i alhora “estalviar-se una hora i mitja de trajecte per desplaçar-se diàriament a La Rabassa”.

El centre de tecnificació per a atletes d’alt nivell està situat a Conangle, en un edifici de 150 m2 que s’ha rehabilitat i que té capacitat per a 7 esportistes. Inclou un gimnàs, dues habitacions i una cuina menjador.