Notícies


El Bar Coto, el Bar Valireta, la Pizzeria Angelo i el Bar Muntanya s’emporten els premis dels restauradors de l’11a Ruta de la Tapa

Un cop acabada l’11a Ruta de la Tapa, s’han entregat els premis als restauradors que hi ha participat. El jurat format per Marc Noguera, Roger Biosca, David Sanagustín i Ramon Sasplugas han atorgat el 1r, 2n i 3r premis respectivament al Bar Coto amb el “Poticoto”, al Bar Valireta amb el “Tastet amb confit d’ànec” i a la Pizzeria Angelo amb el “Despertar dels sentits”. Han guanyat 500, 400 i 300€ respectivament.

El premi del públic ha anat a parar al Bar Muntanya i el seu “bocí de primavera”, aconseguit 300€.

Aquesta edició s’han presentat 149 passaports complets i degudament segellats, 37 més que l’edició passada. Pel que fa a les racions, se n’han servit unes 9.000, una xifra superior a la de l'any passat tenint en compte a més que enguany han pres part tres establiments menys.

Unes xifres que reafirmen la decisió presa pel comú l’edició passada de canviar la Ruta de la Tapa de dates traslladant-la del febrer al maig.

L’acte d’entrega de premis també ha servir per sortejar els premis als participants. Se n’ha donat una 60a, tant als que han completat el passaport que n’han aconseguit un directament, com a la resta de persones que han fet la Ruta. El premi gros que consisteix en un viatge de cap de setmana per a dues persones amb estada a un hotel de la localitat gironina de Roses ha estat per a l'Erika Barón Duró.