Notícies


Cloenda del 12è Consell d’Infants

Casa Comuna ha acollit, aquesta tarda, la cloenda del 12è Consell d’Infants de Sant Julià de Lòria.

La crisi sanitària ha fet que el Consell sigui atípic. S’han hagut de suspendre les activitats que hi havia previstes, com les reunions de treball amb el Comú i entre escoles. El format de la cloenda també ha estat molt diferents ja que només hi ha pres part els 8 consellers infantils, sense els alumnes de 5è i 6è.

Tot i l’excepcionalitat de la situació, el cònsol major, Josep Majoral, ha volgut agrair la tasca dels consellers i encoratjar-vos a que continuïn participant en la millora de la parròquia amb les seves propostes i idees.                                                                           

En representació del Consell d’Infants han intervingut la consellera, Júlia Bakshi, de l’Escola Andorrana i al conseller, Marc Escabias, de l’Escola Francesa. Han manifestat que una de les seves inquietuds és el lleure a la parròquia, en concret a l’entorn dels parcs infantils. Una inquietud que, Josep Majoral ha destacat que comparteixen amb el Comú. En aquest sentit, ha anunciat una iniciativa que es portarà a terme ben aviat: l’inici d’un procés de participació ciutadana a l’entorn dels parcs infantils. En el pressupost d’aquesta any s’han destinat més de 140.000 euros a la remodelació dels parcs i la intenció del Comú és que els lauredians puguin participar-hi i expressar quin tipus de parcs volen.

També ha convidat als joves a passar-s’ho bé a la Cala Laurediana, al Prat del Senzill, on també s’han fet millores en el parc infantil.