Notícies


Arriben les Memolimpíades i la representació teatral dels avis de la Llar de Lòria

Amb l’objectiu de promoure un envelliment actiu dels nostres avis, l’Àrea de la Gent Gran impulsa dues activitats la setmana que ve: les Olimpíades de la Memòria i l’obra teatral de grup, Una altra generació.

Diumenge vinent, 31 de març, serà un dia especial per als avis de la parròquia. Després de molts assajos, 7 actors pujaran dalt de l’escenari de l’auditori Rocafort per presentar-nos l’obra, Històries creuades. Es tracta d’una peça dirigida i produïda íntegrament des de la Llar de Lòria.

El repartiment està format per 7 actors: Amparo Garrote, Gabriela de la Rosa, Joan Yuste, Anna Moreno, Montserrat Cayuela, Paquita Briones i Rosa Mari Latorre. Presentaran una obra molt divertida que narra les peripècies d’un grup d’amigues que porten una doble vida.

Un any més, l’espectacle serà solidari. Les entrades costaran 2€ i els diners es donaran a l’Associació Andorrana contra el Càncer. 

Dimarts 2 d’abril, Sant Julià de Lòria serà l’escenari de les Memolimpíades de la gent gran que arriben a la 7a edició.

Hi prendran part una 70a d’avis de totes les parròquies, excepte Encamp, i del centre residencial, El Cedre. Tots són padrins que habitualment prenen part a tallers de memòria. De la nostra parròquia, hi haurà 14 alumnes que assisteixen setmanalment a algun dels 3 tallers de memòria que s’imparteixen a la Llar.

Al llarg de la jornada, els participants s’enfrontaran a proves individuals i interparroquials de memòria visual, auditiva, en moviment, lògica matemàtica, lateralitat i sobre la visualització de l’obra, Històries creuades que també es representarà.