Notícies


4a edició del Tomb Lauredià

Torna el Tomb Lauredià. Una activitat familiar i no competitiva que se celebrarà el proper 9 de juny reprenent el mateix format que anys anteriors. Tal com ha explicat el conseller d’Esports en la presentació davant la premsa, constarà de 3 recorreguts adaptats a diferents edats, a partir dels 5 anys.

Els 3 circuits són:

-        circuit llarg de 16 km: plaça de la Germandat, Camí vell d’Auvinyà, Sant Romà d’Auvinyà, Camí del Mas, Aixirivall, Camí de la Solana, Sant Cerni de Nagol, Sant Martí de Nagol, Font de l’Àrtic, Aixovall, Coll de la Tàpia, Coll de Jou, Camí de Fontaneda, Plaça de la Germandat.

-        circuit mitjà de 8 km: plaça de la Germandat, Aixirivall, Camí de la Solana, Sant Cerni de Nagol, Sant Martí de Nagol, Font de l’Àrtic, Passeig Valira, Plaça de la Germandat.

-        circuit curt de 4 km: plaça de la Germandat, Aixirivall, plaça de la Germandat.

És una activitat popular que combina esport, família i natura i que  permet donar a conèixer la nostra xarxa de 28 km de camins senyalitzats. Tal com ha assenyalat Pere Pràxedes, “l’any passat el Tomb Lauredià va comptar amb 243 inscrits. Una xifra rècord que ens agradaria almenys igualar”.

Un any més,  i segons ha explicat el director de Sasectur Ramon Ibars, es tornarà a fer un concurs d’Instagram. Les bases es poden consultar a www.centreesportiusantjulia.com

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar al Centre Esportiu de manera presencial o bé a través de la seva web i també a l’oficina de Turisme. Els adults a partir de 15 anys hauran de pagar 9€ i els infants de 5 a 14 anys 7€. La inscripció inclou el passaport, la samarreta del Tomb i l’arrossada popular que tindrà lloc al Centre cultural i de congressos lauredià a partir de les 13h.