Notícies


26a edició dels Pastorets

El 26 de desembre s’estrenarà una nova edició, la 26a, d’Els Pastorets de Sant Julià de Lòria. Per tercer any consecutiu, la direcció artística recaurà en el tàndem format per Juanma Casero i Irina Robles.

La principal novetat de l’edició d’enguany es trobarà en l’Infern. Què hauria passat si el “Mal”, el temible infern governat per Satanàs, hagués guanyat la batalla final? Com seria el nostre món? Satanàs i Llucifer pensen que ho tenen tot guanyat, però Lluquet i Farigola, dos joves activistes que volen millorar el món aprofitaran el Nadal per tornar a la història original. Els espectadors trobaran un infern industrial que es dedica a expandir el seu mal per mitjà de totes les maldats possibles i un cel de veu angelical que tornaran a enfrontar-se. I tot això sense perdre l'essència d’Els Pastorets, la màgia, el conte, la música, i la il·lusió dels participants que intentaran apropar-nos, des d'una visió de l'actualitat, al viatge que aquest any faran Lluquet i Farigola.

La setmana vinent començaran els assajos destinats a majors de 5 anys. Seran el dia 17 de les 18h a les 21h i el 21 de les 10h a les 13h.

Cada any, més de 150 persones participen a l’espectacle per excel·lència de Sant Julià de Lòria entre actors, acomodadors, maquinistes i personal de vestuari, entre d’altres.

Al llarg de les de les últimes 25 edicions, Els Pastorets han acollit a més de 41.000 espectadors.