Notícies


21 hortolans reben les claus dels horts socials

Les parcel·les dels horts del Dau i del Ganxo ja estan a punt per ser conreades. Els cònsols i la consellera de Social han entregat les claus als 21 padrins que se’n faran càrrec aquesta temporada en un acte al qual també ha assistit Esther Segura, en representació de la Fundació Julià Reig.

Dels hortolans, 17 són repetidors d’edicions anteriors i 4 s’estrenen amb un hort. El Comú ja s’ha encarregat d’adequar les parcel·les llaurant-les i deixant-les a punt per a ser conreades.

Enguany, i arran de la crisi sanitària que estem vivint, s’han establert noves normes d’accés i funcionament: portar guants i mascareta, desinfecció de mans, distància de seguretat, torns per accedir als horts,  horaris de 8h a 10h i de 18h a 20h, no es podrà accedir als horts amb nens ni persones alienes al nucli familiar, a la caseta d’eines només hi podrà accedir una persona i no s’hi podrà deixar ni la roba ni les eines i caldrà anar vestits i preparats de casa.

És una iniciativa compartida amb la Fundació Julià Reig que té com a objectiu principal fomentar hàbits de vida saludables entre la gent gran.