Punts d'interés Telèfon d'atenció: 744 045
Correu electrònic: turisme.lauredia@comusantjulia.ad
Oficina de turisme, Plaça LaurèdiaPunts d'interés


Museu del Tabac

Museo del Tabaco / Musée du tabac / Tobacco Museum


El primer itinerari, La Ronda Laurediana, és una passejada pel centre del poble, nucli de la vida social i cultural de Sant Julià de Lòria, que permet constatar, a través dels seus edificis, l'evolució del poble des del segle XII fins als nostres dies. L'itinerari inclou una visita optativa al Museu del Tabac–Antiga Fàbrica Reig.

El segon itinerari, L'home i la matèria, és un recorregut per les escultures i creacions artístiques més representatives de la parròquia. És una mostra de com al llarg dels segles els homes han doblegat els elements i la matèria per tal de garantir la seva existència, però també com a forma d'expressió.

Finalment, l'itinerari La Rabassa–La Peguera proposa visitar elements naturals com el Jardí públic de Juberri, un espai ideal per al repòs i la lectura, l'Ermita de Sant Cristòfol i el seu berenador. Al llarg del recorregut, descobriràs les magnífiques vistes de la vall i trobaràs multitud de fonts i miradors, fins arribar a l'església de Sant Pere d'Aixirivall al costat de l'antiga escola del poble.

Reserva prèvia: Oficina de Turisme de Sant Julià de Lòria.
Més detalls sobre les visites culturals als país a la Guia de Cultura.Més informació