Circuit d’orientació urbà Telèfon d'atenció: 744 045
Correu electrònic: turisme.lauredia@comusantjulia.ad
Oficina de turisme, Plaça LaurèdiaCircuit d'orientació urbà


Com tot circuit d’orientació, consta de fites clavades i tractades per a les condicions meteorològiques del país. Complementa l’oferta esportiva i de lleure de la parròquia. L’oreografia del terreny permet fer-lo a peu, corrent, en família o bé com a entrenament i millora de la tècnica d’orientació.

Depenent de la dificultat, el circuit consta de tres nivells:

Per fer el circuit d’orientació, cal un mapa a escala de la zona, una brúixola (optativa), una tarja de control i la llegenda (descripció de la localització de les fites que s’han de trobar).

Com funciona?

  1. Triï l’itinerari i el mapa del circuit escollit descarregant-lo directament d’aquesta web o bé recollint-lo a l’oficina d’informació i turisme de la plaça Laurèdia. L’inici dels circuits es troba a la plaça Laurèdia senyalitzat amb una fita sense número.

  2. Localitzi les fites corresponents a cada itinerari mitjançant el mapa. Per localitzar-les, es pot optar o no per seguir l’itinerari prefixat. Cal tenir en compte que cada circuit es diferencia per un color: verd, blau i vermell.

  3. Quan trobi una fita, apunti el codi de control en el formulari adjunt al mapa. És a dir, la fita núm. 5 del mapa del circuit blau, té el número de control 45 (per exemple), aquest és el número que trobarem a la fita i que s’ha d’anotar en la tarja de control. S’hauran de seguir els mateixos passos fins arribar a l’última fita.

  4. Un cop finalitzat el circuit, es pot comprovar els resultats de la tarja de control a l’oficina d’informació i turisme. Qui ho desitgi pot omplir el formulari de participació on es podran deixar suggeriments i comentaris sobre el circuit.

Nota: En cas de detectar alguna incidència en algun punt del circuit, feu-la arribar a l’oficina d’informació i turisme de la plaça Laurèdia: telèfon 744045 o bé turisme@comusantjulia.ad.

Circuit Verd A
Circuit Verd B

Circuit Blau A
Circuit Blau B

Circuit Vermell A
Circuit Vermell B

Els mapes també es poden obtenir en format paper a l’oficina d’informació i turisme de la plaça Laurèdia.