Salutació del cònsolCònsol major
Cònsol major

Benvolguts conciutadans

Per a tot l’equip de govern del Comú de Sant Julià de Lòria és un veritable honor treballar per la parròquia. Rebeu la nostra sincera salutació a través d’aquest portal virtual d’informació que també pretén ser una porta d’entrada a la institució.

Les portes del Comú estan obertes de bat a bat a la ciutadania. Amb un clar compromís de transparència, volem estar atents a les vostres aportacions, escoltar els vostres suggeriments i convertir en participació les vostres preocupacions.

Les lauredianes i els lauredians ens han fet confiança per vetllar durant quatre anys pels seus interessos i per treballar per Sant Julià de Lòria. Uns reptes que afronto amb molta il·lusió i sobretot molta responsabilitat. Els encaro amb el suport d’un equip integrat per persones rigoroses, motivades, amb vocació de servei i amb la col·laboració indispensable de treballadors comunals implicats i preparats.

El nostre objectiu és fer de Sant Julià de Lòria un lloc de referència en el conjunt d’Andorra, que els seus veïns se’n sentin orgullosos. Ha de ser una parròquia dinàmica, amable, accessible i participativa. Tornarem a ser un referent en els àmbits universitari, de la cultura i de l’esport. Però, no podem deixar de banda la problemàtica global del canvi climàtic i és per aquest motiu que Laurèdia ha d’esdevenir puntera en l’àmbit mediambiental i energètic fent ús de manera important de les energies renovables, entre altres actuacions.

La implicació i la col·laboració de la ciutadania són indispensables per construir, entre tots, una parròquia millor. Per això, m’agradaria comptar amb tots vosaltres i us animo a fer ús d’aquest i de la resta de canals de comunicació que tenim oberts. Entre tots, fem avançar Sant Julià de Lòria.

Cònsol major,
Josep Majoral Obiols