Avís legal


El domini d'Internet https://comusantjulia.ad, així com tots els drets de propietat intel·lectual o industrial del lloc web, el seu disseny, logotips, signes distintius i continguts són propietat de Comú de Sant Julià de Lòria amb NRT i domicili social a la Av. Rocafort, ed. El Molí, 21-23 AD600 Sant Julià de Lòria (Principat d'Andorra).

Tanmateix, Comú de Sant Julià de Lòria fa esment que certa informació que conté la página web, ha estat inspirada de la font següent: “Manual de las plantas de Interior” de Dorte Nissen.

Si en alguna ocasió no es pot entregar un producte comprat per un client, se li administrarà un similar i sempre estant d'acord ambdues parts o bé, se li retornarà els diners.

La visita a aquest lloc web atribueix la condició d'usuari al visitant, amb independència de la condició de client que aquest usuari pugui tenir amb Comú de Sant Julià de Lòria.

L'usuari, mitjançant l'accés a tots els continguts que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació de productes i serveis, adreçar comunicacions, etc. Aquest accés implica l'acceptació plena i sense reserves de totes les disposicions i els termes d'ús que conté aquest avís legal. L'objectiu d'aquest lloc web és oferir als clients i/o usuaris informació relativa a productes i serveis de Comú de Sant Julià de Lòria.

Comú de Sant Julià de Lòria es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat d'avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació que conté el lloc web o de la configuració i/o presentació d'aquest.

Comú de Sant Julià de Lòria tampoc no respon del funcionament inadequat del seu portal web per causes imputables a tasques de manteniment, incidències que afectin operadors internacionals, una configuració defectuosa dels equipaments de l'usuari o la incapacitat per admetre els sistemes informàtics indispensables per poder fer ús del servei.

Aquest lloc web opera des del Principat d'Andorra, i els seus termes d'ús es regeixen per les lleis del Principat d'Andorra. Les parts se sotmeten a la jurisdicció exclusiva dels tribunals andorrans, que han de resoldre d'acord amb el dret vigent al Principat d'Andorra.