Notícies


Una Vila Medieval renovada i sorprenent

  • Una Vila Medieval renovada i sorprenent
  • Una Vila Medieval renovada i sorprenent

La sala Sergi Mas ha acollit la presentació de la Vila Medieval 2023. La consellera de Cultura, Sònia Carrillo i la cap del servei de Promoció Cultural, Laura Rogé, han detallat durant la roda de premsa les activitats que, durant tres dies, convertiran el centre del poble en una atracció inspirada en el món Medieval.

Setanta-cinc propostes ben variades s'aniran succeint des de divendres fins diumenge. Música, teatre, dracs i moles altres coses seran l'eix d'un cap de setmana ben emocionant, sobretot pels més petits.  Una de les activitats més populars en totes les edicions és el mercat. Enguany serà un mercat viking. Estarà format per 70 parades. Productes artesanals i típics d'aquest tipus d'oferta comercial podran ser adquirits al llarg d'aquest dies.

Els Abanderats de Tortosa tornaran a desfilar i a actuar després de la seva darrera presentació al poble, l'any 2016.
Serà una Vila Medieval més màgica i misteriosa ja que inclou la Fira Esotèrica de les Jornades de Bruixeria d'Andorra a Sant Julià de Lòria.

La música i els espectacles per a tota la família, com ara el El Drac Manelic,se succeiran des del divendres fins al diumenge.

Qui s'animi podrà participar en un sopar medieval organitzat per l'Esbart Laurèdia a Auvinyà.

Consulteu la programació en aquesta mateixa web o en els llibrets que es distribueixen gratuïtament a tots les llars.