Notícies


Nou propostes andorranes i nou propostes estrangeres configuraran la programació de la 2a edició del Festival de Teatre al Carrer, FesTac

  • Nou propostes andorranes i nou propostes estrangeres configuraran la programació de la 2a edició del Festival de Teatre al Carrer, FesTac
  • Nou propostes andorranes i nou propostes estrangeres configuraran la programació de la 2a edició del Festival de Teatre al Carrer, FesTac

Humor, reflexió i bellesa. Són els 3 pilars entorn els quals s’articula la 2a edició del Festival de Teatre al Carrer, FesTac. El festival d’arts a l’aire lliure que, del divendres 6 al diumenge 8 d’octubre, convertirà els carrers del centre del poble en escenaris teatrals.
 
Tal com ha subratllat la cònsol menor en la roda de premsa de presentació de la proposta cultural, ajudarà a complit un doble objectiu, reactivar i revitalitzar el comerç lauredià i donar visibilitat a actors i propostes andorranes.
 
I és que el FesTac està integrat per 9 propostes de companyies del país i 9 més de fora, principalment espanyoles, Itàlia i el Regne Unit. Ho ha detallat el seu director artístic, Sergi Vallés, molt lligat a professionalment a la parròquia.  També ha explicat que s’hi podran veure espectacles itinerants, dansa, titelles per a adults, humor, foc adreçats a un ventall molt ampli de públic.
En aquesta edició, la producció pròpia del festival té accent lauredià ja que és una producció itinerant de Jaume Torra, Murs que parlen ballen i escolten.
 
Els espectacles es desenvoluparan en diferents indrets de la parròquia: les places de la Germandat, Major Calonge-Sant-Antoni i de l’església, així com l’av. Verge de Canòlich i el jardí de la biblioteca.
 
El FesTac contribueix a reforçar Sant Julià de Lòria com a referent en l’àmbit cultural i teatral. És un projecte únic al país que potencia i dona  visibilitat al teatre de creació, a propostes de teatre alternatives i dona la possibilitat d’explorar nous formats diferents al teatre convencional.