Notícies


Naturland augmenta en un 5% la facturació de la temporada d’estiu respecte de la del 2022

  • Naturland augmenta en un 5% la facturació de la temporada d’estiu respecte de la del 2022
  • Naturland augmenta en un 5% la facturació de la temporada d’estiu respecte de la del 2022
  • Naturland augmenta en un 5% la facturació de la temporada d’estiu respecte de la del 2022

Naturland manté la tendència positiva de passades temporades-  facturant un 5% més que lestiu del 2022. Pel que fa al nombre de visitants de la temporada estival, la xifra es manté en relació a la temporada passada, en uns 50.000.
 
Segons el director de Naturland, Xabier Ajona, “enguany ha estat un bon estiu,  on els resultats -sobretot del mes d’agost- , concentrant els dies més forts entre el 14 i el 24 d’agost, ens han permès tancar amb un balanç positiu, sobretot perquè hem aconseguit augmentar en prop d’un 7% la despesa mitjana del nostre visitant. ”
 
Activitats
 
Les diferents activitats al capvespre han tornat a tenir bona acollida, destacant el Tobotronc, que a més aquest estiu s’ha animat alguns dies amb sessions de DJ, un atractiu afegit que ha agradat molt als visitants. Una de les activitats complementàries més ben rebudes han estat les excursions a cavall a la cota 2.000.
 
Però sobretot, l’èxit de vendes d’aquest estiu, ha tornat a ser l’entrada Aventura, un passi que permet fer activitats variades durant tot el dia, així com el tiquet d’Aventura Plus, que ofereix a més, la possibilitat de gaudir de les novetats d’aquest any:  N’boscat i Forestline.
 
Amb relació a les activitats de la Cota 2.000, el Naturland Bike Center ha continuat oferint els seus itineraris i serveis i enguany ha afegit un nou al·licient, la ruta Greenland, que enllaça les dos cotes. Pel que fa a la gastronomia, Naturland ha continuat oferint una oferta variada, que ha acompanyat els productes als capvespres i que ha tingut com a referent l’establiment del restaurant el Foc.
 
Properes cites
 
Les properes setmanes Naturland serà l’escenari de diverses proves esportives. La primera, serà el 30 de setembre, amb l’OPEN ANDORRA BTT INFANTIL, Campionats d’Andorra infantils, organitzat per l’Sprint Club. El vuit d’octubre, el centre acollirà la pujada roller d’esquí, organitzada pel club NEC (Nòrdic esquí club la Rabassa-Naturland.)
 
Calendari
 
Fins el 15 octubre hi haurà activitats a cota 2.000 (amb el bike Center, les excursions a cavall, les rutes amb buggy i N’boscat), a partir d’aquesta data es començarà a preparar la temporada d’hivern.
 
La cota 1.600 continuarà oberta els caps de setmana amb l’oferta habitual d’activitats, a més del 12 i 13 d’octubre -coincidint amb el pont festiu a Espanya-, i fins a la temporada dhivern, quan es reprendrà lactivitat a lestació desquí nòrdic Naturland - La Rabassa.